GoStreak hesabınızı ve ona bağlı verileri istediğiniz zaman silebilirsiniz. Bu sayfa nasıl yapılacağını ve nelerin kaldırıldığını açıklar.
01Uygulamada (en hızlısı)
- GoStreak'i açın ve Profil sekmesine gidin.
- Hesap ve gizlilik bölümünü açın.
- Hesabı Sil'i seçin ve iki kez onaylayın.
Silme anında gerçekleşir ve geri alınamaz.
02E-postayla
Uygulamaya erişemiyorsanız, hesabınızın adresinden info@gogogollc.com adresine "Hesabımı sil" konusuyla yazın. Sizin olduğunuzu doğrulamanızı isteyebiliriz ve silme işlemini 30 gün içinde tamamlarız.
03Neler silinir
- Hesabınız ve giriş bilgileriniz, profiliniz, avatar fotoğrafınız, biyografiniz ve doğum gününüz.
- Alışkanlıklarınız, check-in'leriniz, serileriniz, deneyim puanlarınız, dostlarınız ve kayıtlarınız.
- Arkadaş bağlantılarınız, ortak alışkanlık üyelikleriniz, tepkileriniz ve davet kayıtlarınız.
- Bildirim belirteciniz ve ayarlarınız.
Şifrelenmiş yedek kopyalar yaklaşık 35 gün içinde üzerine yazılır. Hesabınıza bağlı kullanım olayları kimliksizleştirilir.
04Neler saklanır
- Sizi tanımlayamayan toplu istatistikler.
- Kanunen saklamamız gereken veya uyuşmazlıkları çözmek ve kötüye kullanımı önlemek için gereken kayıtlar.
- Apple, Google ve RevenueCat tarafından kendi politikalarına göre tutulan satın alma kayıtları.
05Abonelikler
Hesabınızı silmek bir App Store veya Google Play aboneliğini iptal etmez. Tekrar ücretlendirilmemek için önce mağaza ayarlarınızdan iptal edin (bkz. Abonelik Koşulları).
06Yalnızca verilerinizi mi istiyorsunuz?
Verilerinizi uygulamadan dışa aktarabilirsiniz (ücretli plan özelliği) veya info@gogogollc.com adresinden isteyin; verilerinizin bir kopyasını yaygın bir biçimde göndeririz.
Bağlayıcı olan sürüm İngilizce metindir. Türkçe metin yalnızca kolaylık amacıyla sunulmuştur.